Home

Pssst…

Coaching & Consult

Verschillende soorten trajecten voor iedere specifieke situatie

Persoonlijk coaching

Voor volwassenen die hun persoonlijk welbevinden en professioneel functioneren op het menselijke vlak willen verbeteren.

Lees meer

Persoonlijk leiderschap

Voor professionals die hun persoonlijk leiderschaps-kwaliteiten willen verdiepen.
Lees meer

Coaching bij verlies​

Voor iedereen die rouwt
Lees meer

Teamcoaching

Voor teams die de samenwerking naar een hoger niveau willen tillen.
Lees meer

Workshops en activiteiten

Aandacht! / Uit je rouw! / Wellustig vrouw zijn! Voor wie het aangaat.
Lees meer

Vrouw in rouw

Ontmoetingsdagen
Lees meer


Over ons & over mij

In 1996 hebben Peter Dros en ik, Esther Cohen, Dros & Cohen training en consult opgericht. In 2005 is Peter Dros overleden. De naam Dros & Cohen suggereert dat we een tweemanszaak zijn en daarmee schuurt de naam aan de feiten.

Na Peters overlijden ben ik zelfstandig doorgegaan inhoud en betekenis te geven aan ons bureau. Een organische ontwikkeling waar mijn eigen rouwproces ook richting gegeven heeft. Ik leer, studeer, bezin en geef betekenis aan wat ik in mijn werk en leven meemaak. Dit is een on-going proces dat leidt tot wat ons bureau vandaag is.

Met regelmaat wordt mij de vraag gesteld waarom ik de naam van ons bureau niet verander. Het antwoord is simpel. Onze wortels kleuren het heden.


Lees verder


Testimonials

“Ik zocht een helder blik, ontmoeting, doortastendheid, iemand die verder kijkt, durft te benoemen en aan te spreken, reflecteren op mijn werk.. Ik vond een warme ontmoeting, kundigheid, vinger op de zere plek, bij mijzelf en mijn gevoel komen, meer compleet leven en werken.”
Rachel
“Esther onderscheidt zich door de combinatie van intelligentie, gedegen kennis van TA, een grote betrokkenheid, humor en relativeringsvermogen. Een zeldzame combinatie.”
Karol
“De gesprekken waren heerlijk, ongedwongen, vrij en zeer hartelijk. Een warm welkom iedere keer weer.”
Robert
“Esther is iemand met inhoud, gevoel voor mensen en gevoel voor humor. Licht en Donker.”
Sandra
“We geven veel in ons werk, maar hier worden we gevoed. We zijn ons eigen gereedschap en hier wordt dat gereedschap aangescherpt en ontvangen we handvatten voor ‘stevigheid’.”
Annemiek
“Overmand door rouw liep ik mijn pad, zoveel leegte in mijn hart.
Esther snapt die rauwe rouw. Door haar warmte, liefde en begrip, krijg ik op mijn leven langzaam weer wat grip.
Haar manier van hulpverlening raakte mij in mijn hart, en maakt dat ik weer wil lopen dat zware moeilijke pad!”
Patricia
“Esther is iemand wiens telefoonnummer je graag weggeeft aan andere mensen die je dierbaar zijn om dat ze bij haar in goede handen zijn.”
Sandra
“Echt en oprecht, aandacht, rust en stilte, humor, warmte, liefdevol, wijs, bij Esther voelde ik me echt thuis, ik mocht er zijn met al mijn gedachten en gevoelens ik kreeg de aandacht en ruimte om te mogen zijn wie ik ben.”
Heidi
“Al vele jaren werk ik graag samen met Esther m.n. voor persoonlijke coaching van onze medewerkers. Esther wordt ervaren als een zeer betrokken coach die je leert loslaten, je helpt bij het maken van keuzes en je weer in je kracht weet te zetten.”
Muriel
“Esther kent een verhaal niet alleen van buiten, maar ook zelf van binnen.”
Sandra
Previous
Next

Wil je meer informatie of persoonlijk kennis maken?


Neem contact op

Privacyverklaring >>